Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu 500 öğrenci ile birlikte Trabzonspor Göztepe maçını izledi.

Trabzon'da hayatlarında hiç maça gitmeyen 500 öğrenciye Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'ndan büyük jest. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı organizasyonunda hayatlarında hiç maça gitmeyen 500 öğrenciyi Akyazı Şenol Güneş Kompleksi Medical Park Stadyumuna getirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu ile birlikte Trabzonspor Göztepe müsabakasını izleyen öğrenciler keyifli dakikalar geçirdi. 4-2 galip gelinen müsabakanın ardından öğrenciler Başkan Zorluoğlu’na teşekkür ettiler. Trabzon'da belirlenen 1000 öğrencinin 500'ünü maça getiren Zorluoğlu diğer öğrencileri ise önümüzde ki maçlara getireceğini belirtti. 

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Zorluoğlu, "Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımıza desteğimiz sürüyor. Biz gençliğimiz de maçları izlemek için büyük çabalar sarf ederdik. Ve maçlara girdiğimizde çok mutlu olurduk. Bugün gençliğimi yaşadım desem yeridir. Önümüzde ki günlerde yine öğrencilerimiz ile birlikte tribünlerde yerimizi alacağız " ifadelerini kullandı. Maça gelen öğrenciler kendilerine yavru fırtına ismini koydular.

Editör: TE Bilişim