Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun Ünal Karaman'ın yerine teknik direktörlük için Mustafa Denizli ile bir görüşme yaptığı iddia edilmişti.

Mustafa Denizli çıkan bu haberleri yalanlarken, Ünal Karaman ile yola devam edilmesi gerektiğini söyledi.

MUSTAFA DENİZLİ'NİN AÇIKLAMASI;

"Geçtiğimiz dönemlerde Trabzonspor'dan teklif aldım ama..."

TRT Spor konuşan Denizli, "Akşamüstü biraz başım ağrıdı. Telefonum susmadı. Ajans, gazete, televizyon, herkes aradı. Çok net bir şekilde söyleyeyim. 30 yıllık antrenörlük hayatımda hiçbir kulüpte biri varken kimseyle görüşme yapmadım. Ahmet Ağaoğlu benim çok eski tanıdığım bir dostum. Ünal Karaman da aynı şekilde. Trabzonspor'dan geçtiğimiz dönemde defalarca teklif aldım ama kısmet olmadı. Trabzonspor her teknik adamın çalışmak isteyeceği bir yerdir. Ben Ünal Karaman'la Ağaoğlu'nun son derece başarılı olduğunu gören biriyim. Eğer Ünal Karaman ayrılırsa ve yönetimden böyle bir ortamda teklif alırsam çok şerefli olur ancak çalışmam mümkün değil." dedi.

"Teklif ederse çalışmam mümkün değil"

Denizli, "Ünal kardeşimin olduğu yerde görüşmem söz konusu değil, bundan sonra da olmaz. Trabzonspor yönetimi beni düşündüyse bu bana şeref verir. Trabzonspor bana onurlu bu görevi teklif ederse benim böyle bir ortamda çalışmam mümkün değil. Gelecek yıllar için ne olacağını bilemeyiz. Telefonu kapatınca haberin doğru olduğunu söylediler. Onlarca kişiye bugün durumu anlatmak zorunda kaldım. Böyle bir ortamın içinde olmayı hiç istemedim ve bundan sonra da olmayacağım." ifadelerini kullandı.