Trabzonspor eski başkan yardımcısı Nevzat Aydın’dan Aralık ayında yapılacak kongre öncesi dikkat çeken mesaj geldi. Daha önce Trabzonspor’da 2 dönem yöneticilik görevi üstlenen ve eski başkan Muharrem Usta ile transferleri yöneten ekipte yer alan Nevzat Aydın daha sonra istifa etmişti. Bordo Mavili camiada 2 kez yöneticilik görevi üstlenen iş adamı Aydın yeniden yönetime girmeyi düşünüyor.

3. Kez yönetime girecek misiniz sorusuna cevap veren Aydın “Aynı hata 3 defa yapılır mı diye soruyorsunuz aslında. Bir defa yapılırsa deneyim oluyor, ikinci defa yaparsanız aptallık oluyor, üçüncü defa yaparsanız ne oluyor bilmiyorum. (Gülüyor) Eğer fark yaratabileceğimi düşündüğüm bir ekip olursa… Eskiden ekibin bu kadar önemli olduğunu düşünmezdim, şimdi ise acayip önemli olduğunu düşünüyorum. Öyle hizipler, öyle küçük olsun benim olsun kafaları gördüm ki, sadece Trabzonspor kartı olsun diye yönetime giren adamlar gördüm. Şimdi ne yazık ki ekibin bireyden çok ama çok önemli olduğunu düşünüyorum. O yüzden doğru bir ekip olursa kendi katkımı sunabileceğim bir ortam bulunacağımı düşünürsem olabilir. Aksi halde olmaz” dedi.

Aydın’ın bu açıklaması Aralık ayında yapılacak kongre öncesi görevi bırakacağım mesajları veren Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nun yerine gelecek yorumlarını beraberinde getirdi. 
 

Editör: TE Bilişim