Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Bursaspor maçının 90+3. dakikasında sayılmayan golleri nedeniyle hakem İlker Meral'e sert tepki gösterdi. Bugüne kadar hakemler hakkında konuşmadıklarına dikkat çeken Şakar, "Nereye kadar susacağız? Bursa maçında puanımız gittiği gibi maddi ve manevi kayıplarımız da oldu. Hakem inanılmaz bir hata yaptı. Affedilir gibi değil. Bir hakem, bir takımın kaderiyle ancak bu kadar oynayabilir" dedi.

TFF'NİN TAVIRLARINDAN SONRA İNSAN ART NİYET ARAMAYA BAŞLIYOR

"Hakemler de insandır, hata yapabilir" düşüncesiyle hep yapıcı olmaya çalıştıklarını vurgulayan Şakar, "Bu tip olaylarda insan artık art niyet aramaya başlıyor. Bariz golümüz verilmedi. Üstü kapatılacak bir konu değil. Canımız yandı. Kime sorarsanız sorun İlker Meral dışında herkes pozisyona 'Gol' dedi. Takdir hakkına bile gerek yok. Ya İlker Meral çok iyi hakem biz onun hakkını yiyoruz ya da ekranlarda maçları yorumlayan hakem hocaları yetersizler" diye konuştu.

5 METREDEN NASIL GÖREMEZ?
Genel sekreter Hasan Yener ise hakem İlker Meral'in pozisyonun olduğu yere sadece 5 metre yakınlıkta olmasına rağmen golü geçersiz saydığını belirtip, "İlker Meral takdir ettiğimiz bir hakemdi. Düzgün bir insan. Niyetinden şüphemiz yok. O hatayı yapmasa haftanın hakemi olurdu. Hem kendini, hem bizi yaktı" dedi.