Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Eddie Newton tatil için gittiği Konya'nın Kulu ilçesinde belediye başkanı Murat Ünver'in düzenlediği kahvaltı etkinliğine katıldı

Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver ”Kendilerinin Trabzonspor'da idareci olması çok hoşumuza gitti. Bu durumdan gurur duyduk. Kulu’ya gelmeniz ve davetimize katılmanız bizleri gururlandırdı, mutlu etti. Hem Kulu Belediyesi hemde Kulu Belediyespor adına teşekkür ediyorum. Yeni sezonda kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

Karşılıklı gerçekleşen sohbetin ardından Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, Teknik Direktör Eddie (Bilal) Newton'a ve yardımcı antrenör Fatih Dinçer'e Kuran-ı Kerim, Seccade, Tesbih ve üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu Kulu Belediyespor Forması takdim etti.

Düzenlenen davete: Fatih Dinçer'ib babası Cafer Dinçer, Eddie Newton ve Fatih Dinçer'in kayınbabası Cafer Kılıç, Kulu Belediyespor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Özsoy, Yönetim Kurulu Üyesi Güven Kaplan ve Murat Atakan, Kulu Belediyespor Antrenörü Mehmet Adıgüzel ve takım kaptanı Yunus Karayazı katıldı.

Teknik Direktör Eddie Newton, Konya'nın Kulu İlçesinden uzun yıllar önce İsveç'e yerleşen Cafer Kılıç’ın kızı Zeliha Kılıç ile 2003'te evlendi. Eddie Newton'un bacanağı Konya'nın Kulu İlçesinden İsveç'te yaşayan Fatih Dinçer de yardımcı antrenör oldu.

Editör: TE Bilişim