1 Haziran’da yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde ‘başkan’ olmasına kesin gözüyle bakılan Nihat Özdemir, açıklamalarda konuştu. Özdemir, “Trabzon camiası  bu konuda istekli olursa yeni sezonu ‘Cemil Usta Sezonu’ olarak oynatırız” dedi 

BAŞKAN OLMASI KESİN GİBİ…

FUTBOLSEVERLER, özelikle de Trabzonsporlu taraftarlar, 2019-2020 Futbol Sezonu’nun adının ‘DOZER CEMİL SEZONU’ olmasını istiyor. Bunun için de sosyal medyada kampanya başlattı. Bordo-mavili taraftarlar kampanyaya yoğun ilgi gösterirken, bu heyecanlandıran gelişmeyi 1 Haziran’da yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde başkan olmasına kesin gözle bakılan Nihat Özdemir’e sorduk. Osman Başkır’ın sorularını yanıtlayan Özdemir, şunları söyledi: 

TRABZONLULAR BENİM KARDEŞİM

“BİRÇOK yerden bana bu teklif geldi. Daha önce bildiğiniz gibi ligimizi, Beşiktaş’ın, Fenerbahçe’nin, Galatasaray’ın, Gençlerbirliği’nin unutulmayan isimlerinin adı altında oynattık. Sıra Trabzonspor’a geldi. Trabzon camiası bu konuda kararlı ise, Trabzonspor Kulübü yetkililerinden de böyle bir istek gelirse, 2019-2020 futbol sezonunu ‘Cemil Usta’ adı altında oynatırız. Trabzon’un bu isteğinin başımın üzerinde yeri vardır. Trabzonlular benim kardeşlerimdir.” (Karadeniz)