Trabzonspor, Anthony Nwakaeme ile coşuyor. Sezon başında İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımından 1.1 milyon euro'ya transfer edilen Nijeryalı yıldız, ligde 20 maçta 9 gole ulaştı.

Antalyaspor karşısında da golü ve sol kanatta sergilediği futbolla yıldızlaşan Nwakaeme'nin fileleri havalandırdığı 7 maçta Fırtına hiç kaybetmedi. 5 galibiyet, 2 beraberlik alarak 17 puan topladı. Son 4 maçta 5 gol bulan Anthony, derbilerde Galatasaray'a 2, Beşiktaş'a 1 gol atmıştı. 30 yaşındaki usta, takımın hücumda maestrosu konumuna gelirken, ligde 12 golle Trabzonspor'un en skorer ismi olan Rodallega'yı yakalamasına sadece 3 gol kaldı.

GEÇEMEYECEĞİ OYUNCU YOK
Bordo-mavili taraftarlar, 'Bay beyin' unvanı verdikleri Nwakaeme için sosyal medyada, "Vücudunun üçte ikisi beyin olan bu futbolcunun geçemeyeceği oyuncu yok" yorumu yaptı. Yönetim de kulübün resmi hesabından, "Bay beyin, tüm taraftarlarımıza keyif dolu bir hafta sonu diler" dedi.

Nwakaeme, Süper Lig'de 5 tane de asist yaparak toplamda 14 gole katkı sağladı. Tecrübeli isim ayrıca kupalarda oynadığı 9 maçta 2 gol, 2 asist gerçekleştirdi.

Editör: TE Bilişim