TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı Ali Haydar Er, 2017 sonu itibarıyla kulüp olarak toplam 41 milyon 443 bin lira borçlarının olduğunu bildirdi. Er, Trabzonspor ile ilgili ise ilginç açıklamalara imza attı....

Trabzonspor'dan oyuncu alacak veya hazırlık maçı yapılacağı yönünde ki iddiaların doğru olmadığını belirten Bakır,  "Trabzon ve Rize kardeş kenttir. Komşuluk ilişkilerimiz son derece iyi ama Çaykur Rizespor ile Trabzonspor ilişkileri başkadır. Bizim ilişkilerimiz şu an için dondurulmuştur. Başkanımız Hasan Kemal Yardımcı ve yönetimimiz, Trabzonspor'dan hiçbir şekilde oyuncu alma ve kiralama ile yeşil-mavili taraftara böyle bir saygısızlık yapmaz. Yaşanan hayal kırıklığından sonra gündeme getirmek dahi olmaz. Böyle bir teklifi de kabul etmeyiz. Yusuf Yazıcı'yı dahi önerseler Trabzonspor'a vereceğimiz cevap 'hayır' olacaktır. Hassasiyeti biliyoruz. Taraftarımızın hayal kırıklığının bu kadar sıcak olduğu bir dönemde olmaz. Biz onların duygularını bir iki oyuncuya feda etmeyiz." dedi. 

Ancak Rize cephesinden daha önce de yapılan bu tip açıklamalara bordo-mavililer cevap dahi vermemişti. Bu iddiaların nereden veya nasıl çıktığı ise bilinmiyor. Trabzonspor'un Rizespor'a böyle bir oyuncu teklifi olmadığı bilinirken Yusuf Yazıcı örneği ise bir hayli ilginç bulundu. 

Editör: TE Bilişim