Konser nedeniyle hayatında ilk defa Trabzon’a gelen ve Trabzon’a hayran kalan ünlü sanatçı ve oyuncu Oğuzhan Koç, samimi açıklamalarda bulundu.

Trabzon’u nasıl buldunuz? 

“Şahane buldum. Yalan olmasın hakkını vere vere daha gezemedim. Enteresan bir şekilde ‘Çok güzel hareketlerle’ bile Trabzon turnesi yapamadık. Çok geç geldik ve erken dönmek zorundayım. Trabzonlu arkadaşlarımdan nerede ne yiyebilirim tüyosu aldım. Trabzon’dan balık yemeden gidilmez. Kuymak, mısır ekmeği ne var ne yok yedik. Bir gün gelip tüm bunların hakkını vereceğiz.”

Sizin için Trabzonspor? 

“Ben bir Fenerbahçeliyim fakat fanatik değilim. Trabzonspor’un bir şehir takımı olarak bu kadar sahiplenilmesinin hayranıyım. Bence şahane bir durum. Mesela ben Bursa’da büyüdüm. Bursa’da takımını inanılmaz korur, kollar ve her şartta destekler. Şehir takımlarının hastasıyız. Özellikle Trabzonspor ligin vazgeçilmezi hele bu yıl ki takımınız efsane. Fenerbahçeliyim bayıla bayıla Trabzonspor maçlarını seyrediyorum. Bizimkiler bitirdi bizi.”

Bir sinema filmi de burada çeker misiniz? 

“Karadeniz’e, yaylalarına hastayız. Film işini İbrahim Büyükak’a söylemek gerekir. Senarist o. Başta bir cümle yazacak ‘Hikaye Trabzon’da geçmektedir.’ Bu cümle yeter. Söz ona ileteceğim, o iş bende. Yayla havası beni çarpıyor ama olsun 1 ay film çekeriz 3 ay hasta yatarız. 

(Meryem Akgül/Karadeniz)

Editör: TE Bilişim