Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Başakşehir'in teknik patronu Okan Buruk, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İşte Okan Buruk flaş röportajdaki açıklamaları:

"1. dakikadan son dakikaya kadar çok üstün oynadığımız bir maçtı. Bir pozisyon içinde 3 şut attırdık, onun dışında Nwakaeme'nin şutu vardı, o kadar.

Oyunu biz yönettik biz oynadık, rakip kaleye gittik, futbol adına yapılabilecek her şeyi yaptık. 2-1 öndeyken yediğimiz bir duran top golü kaderi belirledi. Belki de bu sene en rahat oyunumuzu oynadık. Rakibimiz bizi karşılamakta zorlandı. Ben oyuncularımın bugünkü oyunuyla çok mutlu oldum."

"HİÇ DURAN TOPTAN YEMEMİŞTİK"

"Kornerden hiç gol yememiştik. Bugüğn iki tane duran top, biri penaltı. Novak'ın Mert'i çıkartmaması, orada net bir şey yoktu ama iyi de bir orta gelmişti. Hem penaltı, hem de ikinci gol, iki tane duran top yedik.

Rakibimize çok oynama şansı vermedik hep biz oynadık ama duran toptan olabiliyor böyle şeyler."

"NEDEN 6 DAKİKA VERDİ ANLAMADIM"

"Maçın uzatması da çok garipti. Hakem neden 6 dakika verdi anlamadım, ne oldu 6 dakikalık. Son dakika golleri üzer takımları ancak Türkiye bugün nasıl oynadığımızı gördü. Üzüntülüyüz, önemli bir 3 puandı bizim için."

Editör: TE Bilişim