Bordo-Mavililer’de teknik direktör Ersun Yanal, gelecek sezon için yönetimden banko oynayacak 7 oyuncu istedi. Sağ bek, sol bek, stoper, ön libero, forvet arkası ve forvete oyuncu isteyen Yanal’ın, ayrıca bir bölgeye daha oyuncu isteyeceği ifade edildi 

Trabzonspor’da Yanal gelecek sezon için transfer istediği bölgeleri belirledi ve raporunu yönetime sundu.  Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşen teknik direktör Ersun Yanal, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmede gelecek sezon için istediği transferlerin mevkilerini söyledi. Yanal görüşmede, “Sağ bek, stoper, sol bek, ön libero, forvet arkası ve forvete kesinlikle oyuncu istiyorum. Bir tane de alternatif bir oyuncu istiyorum” dediği ifade edildi. 

Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın ayrıca, takımda gelecek sezon öncesi Constant, Yatabare ve Waris’i istemediğini de söylediği ve bu oyuncuların satılmasını istediği ifade edildi. Trabzonspor’da Yanal’ın istediği transferler için harekete geçen yönetimin ise Yatabare, Waris ve Constant’tan gelecek olan paralarla transfer yapmayı planladığı, bununla birlikte daha çok bonservisi elinde olan oyunculara yöneleceği öğrenildi. 

Editör: TE Bilişim