Tayfa Derneği'nin açılışına katılan Köksal Güney,"Onur ile anlaşma sağladık kulüpte evraklar hazır tam imzayı atacaktık buraya geldik. 7,5 milyon euroya serbest kalır maddesini en az 15 olarak yaptık. Sözleşmesinde de iyileştirmeye giderek anlaştık." şeklinde açıklama yapmıştı.

BUGÜN KENDİNİ YALANLADI

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, “Onur’un sözleşmesinin uzatmak konusunda bir takım yanlış anlaşılmalar oldu. Sözleşmesindeki 7.5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesinin 15 milyon Euro'ya çıkarılmasıyla ilgili olarak, bazı yanlış anlaşılmalar oldu. Biz futbolcuların serbest kalma maddesini kullanmak istemiyoruz. Bununla ilgili bir yanlış anlaşılma oldu. Kesin anlaşma yok; ama biz Onur’la anlaşmak istiyoruz. Henüz kesin olarak yeni bir anlaşma imzalamadı.

Onur’a Manchester United’ten bir teklif de gelmedi. Gelirse oturulur düşünülür. Ama biz uzun yıllar kaptanımızla birlikte olmayı istiyoruz. Kendisiyle yeni sözleşme konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmelerimiz iyi ilerliyor. Kendisinin bir aidiyet duygusu var. ‘Trabzonlu olmasam da Trabzonlu hissediyorum’ diyor. Bu çok önemli” diye konuştu. 

MUSTAFA REŞİT AKÇAY’LA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ 

Mustafa Reşit Akçay’ın sonuna kadar arkasında olduklarını dile getiren genel sekreter Güney, “Bazı kesimler ‘erken geldi’ dedi; ama biz hiçbir zaman böyle şeylere kulak asmadık. Hocamıza güveniyoruz. Birlikte yürüyoruz. Bazı aksamalar olabilir. Fakat biz günübirlik sonuçlardan etkilenip, hocamızla ilgili farklı bir tasarrufta bulunmayız. Biz hocamızla birlikte yürüyeceğiz” dedi.  
Editör: TE Bilişim