Trabzonspor yönetimini yılsonu yaklaşırken futbolculara imzalattırılması gereken borçsuzluk belgesi stresi sardı. Bordo Mavili kulübün UEFA Mali Fair Play Kriterleri ve TFF'den alınacak Kulüp Lisans Belgesi için gerekli olan evrakların onaylanabilmesi için en önemli adımlardan biri olan borçsuzluk belgelerinin oyuncular tarafından imzalanabilmesi için kulübün alacakların tamamını ödemesi gerekiyor.

MENAJERLER BASTIRIYOR

Futbolcular ve özellikle menajerleri ise parayı almadan atacakları imzaların doğurabileceği olumsuzlukları düşünerek genellikle alacakları sıfırlanmadan onay vermeye yanaşmıyorlar. Bu durumu bilen yönetim ve kulübün finansal sorumluları kaynak arayışına girdiler. Ay sonuna kadar Bordo Mavili kulübün bulması gereken paranın 25 milyon Euro olduğu belirtiliyor.

ONUR'UN MENAJERİ UYARDI!

Trabzonspor Yönetimi finansal sorunu aşabilecek çare arayışlarını sürdürürken İbrahim Hacıosmanoğlu döneminden bu yana biriken alacağını şimdiye kadar sorun etmeyen Kaptan Onur'un menajeri Engin Kırkpınar kulübe uyarıda bulundu. Yaklaşık 5 milyon Euro'ya yaklaştığı öne sürülen alacağın ay sonuna kadar ödenmesini talep eden Kırkpınar'ın aksi taktirde TFF'ye başvurarak serbest kalma işlemi başlatacağı öne sürüldü. Yönetim, Onur'la birlikte diğer futbolcuların alacakları için çalışma başlattı.

TrabzonAjans