Trabzonspor’un altyapısında başladığı futbol hayatına önemli başarılar sığdıran Onuralp Çakıroğlu, orta sahada forma giymesine rağmen attığı gollerle dikkat çekiyor.

2 HAFTADA 4 GOL 2 ASİST

U-15 Gelişim Ligi’nde Trabzonspor formasıyla iki haftada 4 gol 2 asistlik performans gösteren 2007 doğumlu Onuralp Çakıroğlu, Milli Takım’da da bordo mavili takımı temsil ediyor.

Ligin ilk haftasında Rizespor ile oynanan ve Trabzonspor’un 4-3 üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmada 2 gol 2 asistlik performansıyla galibiyete önemli katkı sağlayan Onuralp Çakıroğlu, Trabzonspor’un Sivasspor’u 3-1 mağlup ettiği ikinci hafta karşılaşmasına da damga vurdu.

İZLEYENLER ONU AYAKTA ALKIŞLIYOR

Sol ve sağ açık olarak forma giyen genç yıldız adayının Trabzonspor Sivasspor karşılaşmasında ilk attığı gol tribündekilerin büyük beğenisini toplarken anın görüntülenmesinden dolayı üzüntü yaşandı.

Onuralp’in attığı ilk golü kayıt edemeyen futbol severler Trabzonspor’un kazandığı frikik vuruşunda topun başına Onuralp’in geçmesiyle beraber telefona sarıldı. Genç yıldız adayının uzak mesafeden vuruşunun golle sonuçlanacağına inanan çok sayıda futbol sever muhteşem golü görüntüleyerek ölümsüzleştirdi.

Onuralp’in attığı harika frikik golü sosyal medyada da büyük beğeni topladı.

HaberTS.com / Ali Çil

Editör: TE Bilişim