Sevgili Trabzonspor taraftarları! Kenetlenmiş Trabzonspor camiası olarak güzel sayılabilecek bir yılı geride bıraktık ve kenetlenmeye devam ettiğimiz sürece daha da güzel yıllar bizleri bekliyor. 


Geçmişten ders çıkararak umutla, güvenle geleceğe bakacağız. Bizi bu yoldan saptırmaya çalışanlara karşı karnımız tok. 


Emek hırsızı ve arsız camianın başkanı kendi basiretsizliklerini, beceriksizliklerini dikkatleri başka taraflara çekerek taraftarına unutturmak için düzmece mahkeme kararları ile iyice küstahlaşarak saldırıyor ve saldırmaya devam edecek. 


İşte bu noktada Trabzonspor’un başkanı ve yönetimi şampiyonluk konsantrasyonunu kaybetmemek için bu tahriklere ve oyunlara gelmiyor, gelmeyecek de! 


Biti kanlanmış taraftarları sosyal medya dahil her ortamda küstahlaşacaklar, çirkefleşecekler, dalga geçecekler, tahrik edecekler. Taraftar da bu tahriklere, oyunlara gelmeyecek. Zira gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi güzel bir huyu vardır. 


Hakkımızı gasp edip düzmece mahkeme kararları ile aklandığını zanneden ve haksızlığı hak olarak kabullenmiş bu camia yıllardır sportif ve ekonomik başarısızlıklar, yönetim ve teknik direktör sorunları ile boğuşuyorlar. Gün yüzü göremiyorlar ve biz bu sene şampiyon olursak uzun yıllar daha gün yüzü göremeyecekler. 


O yüzden tahriklere kapılmayın, şampiyonluğa olan konsantrasyonunuzu bozmayın, kenetlenmeye devam edin. Denize düşerken bizi de aşağıya çekmeye çalışanların oyunlarına gelmeyin. Bırakın kendi pislikleri içinde debelenmeye devam etsinler. Er ya da geç gerçekler ortaya çıkacak. 


Bunları yazarken hukuki mücadeleyi bırakacağımız anlaşılmasın. Mücadele her koşulda her platformda her dönem devam edecek. Bir hukukçu olarak yapılan hukuksuzlukları, koruyup kollayanları, siyasi saiklerle arka çıkanları görüyoruz biliyoruz ve vakti geldiğinde taraftarımızı aydınlatmak vazifemizdir. Ancak şimdi, şu anda zamanı olmadığı kanaatindeyim. 


Hele bir şeytanın bacağını kıralım, hele bir o mutlu günlere ulaşalım ben ki bu işin peşini bırakırsam namerdim. 


O yüzden kukla medyalarında söylenenleri, sosyal medyada yazılanları şimdilik dinlemeyin, aldırmayın, kafanıza takmayın, ağırbaşlı olun ve sükunetle bekleyin. 


Yerlerde sürünenler bütün umutlarını Konyaspor’a bağlamış ve önümüzde türlü entrikaların, alçaklıkların sergilenebileceği her biri final niteliğinde 19 maç bizleri bekliyor. 


Bazı hataları olsa da iyi bir yönetimimiz, teknik ekibimiz ve kadromuz var. Şimdi bu koşullarda bizlere düşen de bütçeniz elverdiğince maçlara gidin, forma ve ürün alın, dergi aboneliği yapıp takımınıza destek verin ve baharı bekleyin. Mayıs’ı bekleyin!


Baharlar güzeldir, mayıslar güzeldir. 


Bahar yağmurları mavi yağacak! topraklar bordo kokacak! Göz yaşları sel olup akacak!


Horonlar, golbastılar oynanacak! Türkiye yanacak! 


Yeter ki kenetlenin! Yeter ki inanın! 


Güzel günlerde buluşmak ümidiyle…!