Trabzonspor yöneticisi Recep Denizer, kendisini hedef alan sözlere yanıt verdi. Nihat Özdemir'in, "Sivas'a ne balığı gitmiş!.. Sivas'a Trabzon'dan balık mı gidermiş!.. Trabzon neresi Sivas neresi!" sözleriyle üstü kapalı hedef aldığı Denizer, "Benim kim olduğumu ve ne iş yaptığımı dünyaya balık gönderdiğimi Nihat Bey yanındaki Ali Koç'a sorsun" dedi. Türkiye'nin en büyük balıkçılarından biri olduğunu ifade eden Denizer Sabah'a şunları söyledi:

"Dünyanın her yerine balık gönderiyorum. Sivas'a da Hakkari'ye de, Şırnak'a da, Siirt'e de.. Böyle saçma sapan laflar olur mu? Dinlemeye takılmışım. Olabilir... Hem de Sivas-Fenerbahçe maçı oynanırken... O sırada F.Bahçe önde.. Sivas Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın Fenerbahçeli olduğunu bir kongre üyesi olduğunu bilmeyen mi var? Bir arkadaş rica etti ben de gönderdim. Bu dinlemeye takılmış..

"YAZIKLAR OLSUN"
Devletin kurumları bu soruşturmayı açtı, Devletin kurumları inceledi dosyaları.. F.Bahçe her şeyin altında Trabzon'u arıyor. Bu ne düşmanlık! Nihat Bey, yanındaki Koç'a beni sorsaydı. Ali Bey arkadaşımdır. Benim balıkçılığımı, dünyaya balık verdiğimi bilir. Değil Sivas'a dünyaya, tüm Türkiye'ye.. Yazıklar olsun.."