Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, sahadaki mücadeleye göre maçın sonuçunun 3-0 olmaması gerektiğini söyledi. 

Özdilek, 3-0 yenildikleri Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmaya iyi başladıklarını belirterek, “İlk 15 dakika daha çok topa sahip olan ve oynamaya çalışan taraftık. Özgür’ün sakatlığı bizi sıkıntıya soktu. Sonrasında bir baskı yedik ve bu süreçte penaltıdan bir gol yedik ve devre böyle bitti.” dedi.

İkinci yarı ise sahanın hakiminin kendileri olduğunu dile getiren genç teknik adam, “Tabiri caizse tek kale gibi geçti maç. Tabi biz kendi açımızdan yediğimiz kontra atakların değerlendirmesini yapacağı. Biraz daha sakin durabilirdik. İki tane çok bariz hata yaptık. İkinci ve üçüncü gollerde kademe hataları yaptık ve bu bize pahalıya maloldu. 4 hafta kazanan bir takım olarak bunu 5. haftaya taşımak istiyorduk ama olmadı. Oyunun sonucu bizim adımıza biraz ağır bir sonuç oldu. Aslında oyunun karşılığı 3-0 olmamalıydı.Trabzon’da ki oyuncular yakaladı mı affetmezler. Bugün unutacağız. Tek tek bakacağız. Kayseri maçına odaklanacağız. Kaybettik Trabzon’u tebrik ediyoruz. ” ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞÜ

Gençlerbirliği’nin tecrübeli futbolcularından Doğa Kaya, topu yeteri kadar ayaklarında tuttuklarını, ancak pozisyon üretemediklerini ve çok basit goller yiyerek maçı kaybettiklerini ifade etti. 

Yusuf Emre Gültekin ise Trabzonspor’un kendilerine karşı üstün oynamadığını belirterek, “Maçın başında yediğimiz penaltı golü ile geri düştük. Sonrasında da rakip kontra ataklarla bulduğu gollerle maçı kazanmasını bildi. Üzgünüz.”