Trabzonspor’da Eskişehir maçında sakatlanan Özer Hurmacı’dan şok haber geldi. Bordo-mavili oyuncunun yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Trabzonspor’da 2-2 berabere biten Eskişehir maçında sakatlanan ve yerini Yusuf’a bırakan Özer Hurmacı’dan ne yazık ki şok haber geldi. Bordo-mavili oyuncunun İstanbul’da yapılan kontrollerinde adalesinde yırtık tespit edildi. 

İğne tedavisine başlanılan Özer’in sahalardan yaklaşık 1 ay uzak kalacağı öğrenildi. Özer’in sakatlığı ile ilgili konuşan Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, “Özer’de iğne tedavisine başlanılacak. Cuma gününe kadar İstanbul’da kalacak. Büyük ihtimalle son 2 veya 2 maça yetişir. Benim Eskişehir’de ki en büyük üzüntüm Özer. Özer, geldiğinden beri Trabzonlu kimliği ve Trabzonsporluluğu ile takıma çok büyük değer verdi. Çok iyi futbol ortaya koydu. Puan kaybına değil ona çok daha üzüldüm. Öbür türlü sonuç alırsınız ama Özer’i kaybence…

Yani şuan da görüntü 1 ay yok gibi duruyor. Ama, Özer kendine iyi bakan profesyonel bir oyuncu. İnşallah son 2 veya 3 maça yetişir” dedi. 
Editör: TE Bilişim