Trabzonspor’a 2016-2017 sezonunda Trabzonspor’a transfer olan Joao Pereira, saha içinde gösterdiği performans kadar saha dışında yaptıklarıyla da dikkat çekiyor.

AVCI'NIN PEREİRA KARARI

36 yaşına gelen Pereira konusunda Abdullah Avcı raporunu verdi. Tecrübeli futbolcunun ilk 11’de düşünülmediği fakat kadroda kalmasını istediği öğrenildi. Pereira’nın ise futbola oynayarak nokta koymak istediği bu nedenle ayrılmayı düşündüğü iddia edilmişti. Fakat Pereira'dan dikkat çeken bir paylaşım daha geldi.

Trabzonspor taraftarı ile muhteşem uyum yakalayan Pereira, sosyal medyada Trabzonsporlu taraftarları oldukça eğlendiren görüntülerle karşımıza çıkmıştı. Pereira son olarak çıkan bir habere dikkat çekti.

O HABER SONRASI DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Geçtiğimiz günlerde ​​​​​​"Trabzonspor, 51 yıllık tarihinde bugüne kadar kadrosuna mevcut yabancılarıyla birlikte 127 oyuncu kattı. Söz konusu oyunculardan 5’i 100 maçın üzerine çıkabildi. Yabancılar içinde en çok formayı giyen isim İbrahim Yattara 228 maç ile ilk sırayı alırken, Colman 161 maç, Alanzinho 140, Şota 121 maç ve Petkovic 103 maç ile takip etti.” Şeklinde çıkan haberi alıntılayarak paylaşım yapan Pereira kendisinin yer bulamamasına dikkat çekti. 121'nin sonrasına "..." ifadeleri kullanması taraftarlar tarafından devamının geleceği şeklinde yorumlandı.

Şeklinde çıkan haber üzerine sosyal medya hesabından mesaj gönderen Pereira, şu ifadeleri kullandı;