Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Newcastle United'ı İngiltere'nin en güçlü takımlarından biri yapma konusunda kararlı. Uğurcan Çakır için tam 25 milyon euroyu hazır eden Prens Selman'ın yeni sezon transferleri şimdiden merak ediliyor. Kaleyi Uğurcan Çakır'a emanet etmek isteyen Prens Selman'ın forvetteki hedefi de ortaya çıktı: Taiwo Awoniyi.

PRENS SELMAN'IN KALECİ HEDEFİ UĞURCAN ÇAKIR
Geçtiğimiz haftalarda İngiliz basınında Prens Selman'ın Uğurcan Çakır için Trabzonspor'un kapısını 20 milyon euroluk bir rakamla çalacağı iddia edilmişti. Söz konusu rakamın resmiyete dökülmesi halinde Trabzonspor'un transfere onay vermesine kesin gözüyle bakılırken Muhammed bin Selman şimdi de golcü transferi için kolları sıvadı.

PRENS SELMAN İÇİN SUDAN UCUZ SERBEST KALMA BEDELİ

Prens Selman'ın sahibi olduğu Newcastle United'ın forvet listesinin zirvesinde Taiwo Awoniyi yer alıyor. Alman gazeteci Christian Falk'un aktardığı habere göre oyuncuyla en ciddi ilgilenen kulüp Newcastle United. Ünlü gazeteci, Taiwo Awoniyi'nin 20 milyon euroluk serbest kalma bedelinin Prens Selman için oldukça uygun bir bedel olduğunu aktarırken Nijeryalı golcüye talip olan diğer takımlar ise West Ham United ve Southampton.

TAIWO AWONIYI'NİN UNION BERLIN İSTATİSTİKLERİ

Sezon başında 6,5 milyon euro karşılığında Liverpool'dan Union Berlin'e transfer olan Taiwo Awoniyi, bu sezon Bundesliga'da gösterdiği performansla dikkat çekiyor. 24 yaşındaki Nijeryalı forvet, ligde çıktığı 27 maçta 13 gol, 1 asistlik istatistik yakaladı. Oyuncunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro. (Akşam)

Editör: TE Bilişim