Özel bir Vakıf tarafından Samsun’un Tekkeköy ilçesinde bulunan Yaylageriş, Sarıyurt Ali Osman Gür ve Yağbasan İlkokullarında eğitim gören miniklere spor sevgisini aşılamayı ve kendi şehirlerinin takımı olan Samsunspor ile bağ kurmalarını amaçlamak için Samsunspor forması hediye edildi. Ayrıca minikler aileleri ve öğretmenleriyle birlikte maça davet edildiler.

Forma dağıtım töreninde ise ilginç anlar yaşandı. Trabzonspor formasıyla okula gelen bir öğrenci, forma dağıtımı sırasında dikkatlerden kaçmadı. Forma dağıtan vakfın yöneticileri minik taraftara Samsunspor forması giyip giymeyeceğini sordu. Aldıkları cevap ise “Biz kardeş takımız. Giymek istiyorum.” cevabını alınca formayı giydirdiler.

Provokatörlerin zoruna gitti

Forma dağıtım töreninde yaşananlar, kendini taraftar sanan ve sosyal medya hesabı yöneten bir kısım provokasyon hesapları tarafından kabullenilemedi. İlkokul çağındaki çocuğun gösterdiği centilmenliği bile kabullenemeyen hesaplar, sosyal medyadan hakaret dolu bir biçimde Trabzonspor düşmanlığı yaptılar.