Anadolu Efes Başantrenörü Dusan İvkovic, “Yarı finalde Trabzonspor ile birlikte oynayacağız. Trabzonspor, Play-off’larda sürpriz yaparak yarı finale yükseldi” dedi. 

Anadolu Efes, Türkiye Basketbol Ligi Play-off çeyrek final 3. maçında Türk Telekom’u 93-75 yenerek seride durumu 2-1 yaptı ve yarı finale yükseldi. Anadolu Efes Başantrenörü Dusan İvkovic, karşılaşama sonrası yaptığı açıklamada, "Zor bir müsabaka oynadık. Maçı kazanmayı hak ettik. Zaten maç başlamadan da hedefimiz yarı finale çıkmaktı. Maçta hücumda iyi olmamızın yanı sıra savunmada da iyiydik ve bu da karşılaşmayı kazanmamızı sağladı” diye konuştu. 

Anadolu Efesli oyuncu Birkan Batuk, yarı finale yükseldikleri için mutlu olduklarını ve hedeflerine yavaş yavaş ulaştıklarını dile getirdi. 

TÜRK TELEKOM CEPHESİ 

Türk Telekom Başantrenörü Ercüment Sunter ise, açıklamasında, “Efes’i tebrik ediyorum. Hak ederek kazandılar. Maçın başında fark açıldı biz de o farkı kapatamadık ve oyun iyice açıldı. Play-off’ta da bize hiç şans verilmiyordu ama biz seriyi çevirip mücadelemizi ortaya koyduk” dedi.