Rıdvan Dilmen'in sözleri;

Bundan 3-4 sene önce 10'ar, 15'er bonservislerine veriliyordu. Kaldı ki 25 yaşındaki oyuncular değil. 

Fakat bu mecburiyetten oldu. Sezon başı planlamasında bu oyunular yoktu. Açıkçası Trabzonspor'da da yoktu. Galatasaray'da stoper kaybı olmasa Ozan olmayacaktı. Negredo gitmeseydi genç oyuncuları göremeyecektik. Trabzonspor'da da Burak ve Onur gibi... Maalesef taraftar da benimsemiş durumda. Çift rakamlar artık söz konusu değil.

Ayakta duran kulüpler kimler?
İlki Başaklehir. Diğeri de Kasımpaşa. Tesisleşme ve ekonomik anlamda doğru hamleler yapıyorlar. Kasımpaşa iki tane oyuncusuna 28 milyon Euro bonservesi bedeli verdi. Trezeguet ve Diagne. Medipol Başakşehir geçen sezon bundan 22-23 milyon Euro kazandılar. Bunlar hep doğru yönetilmekten.

Dilmen: Trabzonspor yarın 2 milyon Euro ödemezse transfer yapamayacak
Evet Kayserispor'un var. Kayserispor şu an hiçbir oyuncuyu transfer edemez. Büyük kulüplerimizden br tanesi de ayın ikisinde 2 milyon Euro ödemezse onlarada var transfer yasağı. Şu anda gümbür gümbür gelen bir kulüpten bahsediyoruz. Yani Trabzonspor'dan bahsediyoruz. Trabzonspor, Milan'la olanla sıkıntısını Sosa transferinden 2 milyon Euro ayın ikisinde yani yarına kadar ödemeze transfer yapamayacak. Tabii ki geçmiş yönetimlerin bunda önemli bir rolü var.

Şu an sadece bir kulüp transfer yapabildi
Tabii ki Trabzonspor ve Bursaspor'a Federasyon fonun  yardımcı olması lazım. Ciddi şekilde kaynak lazım bu takımlara. Kim yaptı şu ana kadar transfer? Medipol Başakşehir yaptı. Şu an Anadolu'nun en değerli oyuncusu Robinho'yu aldı. Elia, Arda, Kerim Frei, Visca gibi kanat oyuncuları olmasına rağmen tabela değiştirecek oyuncular arıyordu. Çok doğru bir hamle yaptılar.