Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası  5. Turda eşleştikleri Erzurumspor ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, “Hayırlı olsun söylenecek bir şey yok. Kupada kim çıkarsa çıksın farketmez. Kupada da iddiamızı sürdürmek istiyoruz pek tabi ki. Kurada iyi bir takım çıktı. Geçen sene Erzurumspor TFF 1. Lige çıktı. Takip ettiğimiz kadarıyla iyi bir takım. Kupa hedefimiz o nedenle turu geçen taraf olmak istiyoruz” dedi.

Rıza Çalımbay kendi ekibini toplamaya devam ediyor

Trabzonspor’da yeni teknik direktör Rıza Çalımbay kendi kadrosunu oluşturmaya devam ediyor. Eskişehirspor sağlık ekibinde görev yapan Dr. Barış Kurtgöz, masör Hikmet Demiraç ve fizyoterapist İzzet Bektaş, Trabzonspor’da teknik direktör olarak göreve başlayan Rıza Çalımbay’dan gelen transfer teklifini kabul ederek, Eskişehirspor ile yollarını ayırdı.

Çalımbay'ın prensi Albayrak hoca

Rıza Çalımbay, Trabzonspor’da yeni bir yapılanmaya girdi.  Bu yapılanma da yeni isimler fark yaratmaya başladı. Örneğin Çalımbay’ın birinci yardımcısı Mehmet Bülent Albayrak.  Oyuncular ile birebir ilgileniyor. Antrenman yaptırıyor. Koşu esnasında söylediği “sizinle koşmak bile güzel.  İnanılmaz zevkli” sözleri ise futbolcuların kendine güvenini yerine getiriyor.

Takım doktorundan sakatlar için açıklama

Kayserispor maçı öncesinde Trabzonspor doktoru Barış Kurtgöz’den açıklama geldi. Kurtgöz sakatların durumu ile ilgili, ” Kucka adele yırtığı geçirdi. 2 gündür durumu iyi. Milli takıma gidip gelecek. Durumuna göre tedavi çalışmalarımıza devam edeceğiz. Burak Yılmaz’ın kasık sakatlığı mevcut. Bu sakatlık yarı yarıya azaldı. Kamp döneminde tedavisini yapacağız. Osmanlı maçında geri dönmesini planlıyoruz. Bongonda’nın ise arka adalesinde sertlik var. Yırtığı yok. Kadroya alınabilir. Hubocan’ın ise bir şişliği vardı. Durumu ciddi görünmüyor. Kadroda olacak” dedi.