Rodallega, cumartesi oynanacak F.Bahçe derbisine büyük bir ciddiyetle hazırlandıklarını söyledi. Kolombiyalı forvet, "Hem onlar adına hem bizim adımıza zor bir maç olacak. Onlar bulundukları konumdan kurtulmak, biz de üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz. Kolay geçmeyecek. Çok ciddi bir konsantrasyonla çıkacağız ve sorun çıkmayacaktır" dedi. Rodallega, maça yedek başlaması durumunda dahi takımı için tüm enerjisini yansıtmaya hazır olduğunu belirterek, "Ama F.Bahçe derbisinde oynamak istiyorum" diye konuştu.

GOLCÜLERİNE GÜVENİYOR
Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor, golcülerine güveniyor. Bordo-mavililerde 13 golle Rodallega, 10 golle Nwakaeme ve 5 golle Ekuban toplamda 28 gol atarken, sarı lacivertli takımda Andre Ayew 25 maçta 5 gol 1 asist, Soldado 17 maçta 4 gol 4 asist, Frey 14 maçta 3 gol, Slimani ise 15 maçta 1 gollük performansla toplamda 13 gole katkı sağladı. Trabzonspor bu sezon 29 mücadelede 52 gol kaydederken, Fenerbahçe ise 34 kez gol sevinci yaşadı.

EKUBAN DİZİNDEN SAKAT
Ekuban, sağ dizindeki problem nedeniyle üç gündür antrenmanlara katılmıyor. Takımdan ayrı olarak salonda çalışan ve tedavisi yapılan Ganalı forvetin Malatya ile oynanan maçta darbe aldığı ve F.Bahçe derbisinde oynamama ihtimalinin de bulunduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilişim