Rodallega'nın menajerinden ayrılık açıklaması

Trabzonspor'un golcüsü Rodallega'nın temsilcisi Fatih İlek,transfer iddiaları ile ilgili konuştu

Transfer dönemi hakkında bilgi veren İlek, "Transfer dönemi iyi başladı. Euro ve dolar yükselince transfer dönemi biraz yavaşladı. Benim için iyi geçiyor transfer dönemi." dedi.

Galatasaray'ın Rodallega'ya olan ilgisini doğrulayan Fatih İlek, "Bu ilgi bugün başlamadı. Galatasaray, Hugo Akhisarspor'a geldiğinden beri her transfer döneminde görüştük. Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de görüştük ama Trabzonspor'a transfer olmuştu." dedi.

Fatih İlek'in Rodallega hakkındaki diğer açıklamaları şu şekilde:

Şu anda Trabzonspor'da oyuncum varken nasıl gurur duyuyorsam Galatasaray'da da olmasını isterim. Galatasaray'ın direkt bizi arayıp, "Bize gelin" demedi. Trabzonspor ile sözleşmesi devam ediyor. Galatasaray'ın riske girmek istemediğini bu yüzden ligi bilen birini transfer etmek istediğini düşünüyorum.

Rodallega'nın serbest kalma maddesi ne kadar?

Galatasaray ile Trabzonspor arasında görüşmelerin durumunu bilmediğini ifade eden İlek, "Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki durumu bilmiyorum. Trabzonspor'dan bize gelen bir bilgi yok. Galatasaray'ın ilgisini duyduk ama önce Trabzonspor ile anlaşılması gerekiyor, biz iletişime geçmedik. Galatasaray böyle bir oyuncuya tabii ki talip olabilir. Burada doğru oyuncuları seçmek gerekiyor. Yurtdışına bonservis vermeden parayı iç piyasada da tutmak gerekiyor. Kulüpleri sömürmemek gerekiyor. Hatta futbolcuları ikna edip TL üzerinden maaş ödemeliyiz." dedi.

Rodellega'nın serbest kalma maddesini açıklayan Fatih İlek, "Galatasaray birçok oyuncunun oynamak isteyeceği bir kulüp. Bunu Hugo için söylemiyorum ama şartlar olgunlaşırsa biz otururuz, kendi durumumuzu konuşuyoruz. Hugo'nun serbest kalma maddesi var: 1 milyon 750 bin Euro." dedi.

Editör: TE Bilişim