FIFA Menajeri Fatih İlek, Radyospor'dan Özgür Sancar'a önemli açıklamalar yaptı!

İşte o sözler:

''Rodellega çok samimi bir oyuncu samimi açıklamalar yapıyor. Rodellega takıma ait olduğunu hissettiğinde, kendini takımın bir parçası olarak gördüğünde iyi oynuyor. Bunu Ünal Karaman'a da söylemiştik zaten.

Şimdi Burak Yılmaz ile beraber iyi bir ikili oldular, ön bölgede bu 2 oyuncu çok etkili oynuyorlar.

Rodellega'nın 31 Mayıs'a kadar sözleşmesi var, sezon başlamadan önce ayrılığı düşündüğüm zamanlar oldu ama artık sözleşme yenilemek gibi bir düşüncemiz var. Ocak ayına kadar transfer konuşmayı biz düşünmüyoruz.

Hugo Rodellega'yı her takım istiyor ama biz konsantrasyonunu bozmamak için bekleme kararı aldık. İlk hak Trabzonspor'un olacak, profesyonel bir bakış açımız var ve şimdilik bunu rafa kaldırdık.

Radamel Falcao ile iş yapamadık ama görüşmelerim hala devam ediyor. Kendisinin Türkiye haklarını almak istiyorum o da buna sıcak bakıyor. Şu an Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyor ilerde burada oynamaya sıcak bakıyor.

Ibrahim Sehic'de burada iyi bir performans ortaya koyuyor, o da milli takımının formasını giyecek onun performansıyla da gurur duyuyorum.

Edin Dzeko, için de görüşmelerimiz var ve Türkiye'ye getirmek için çalışmalar yapıyor, Dzeko artık 32 yaşına girdi ve bizim koşullarımızı artık kabul edebilir diye düşünüyorum. Galatasaray, Beşiktaş ve bence Fenerbahçe de santrafor transferi yapabilir çünkü Islam Slimani'den yeterince katkı alamıyorlar. Roma ile de görüşeceğiz bonservis konusunda ve onu da Türkiye'ye getirmeye çalışacağız.''

Editör: TE Bilişim