Trabzonspor Avrupa Ligi J Grubunda, Lazio ile yapacağı liderlik maçı için hazırlıklarını akşam saatlerinde Roma Olimpiyat Stadında yaptığı idman ile tamamladı. Teknik Direktör Mustafa Akçay, yönetiminde gerçekleşen idmanda Trabzonsporlu futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. 

Teknik Direktör Akçay, antrenman öncesinde futbolcularla sahada kısa bir toplantı gerçekleştirirken yarın ki Lazio maçının Avrupa Liginde ki bir sonraki maç için önemine değindi. 

Saha ortasında yapılan mini toplantının ardından futbolcular düz koşu yaparken Akçay'da saha kenarında kurmayları ile görüştü. 

Trabzonspor anterenmanını kafile ile birlikte Roma'ya giden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bazı yöneticiler de izledi.  Antrenmanın 15 dakikalık basına açık bölümünün ardından futbolcular ısınma hareketlerinin ardından basına kapalı bölümde taktik ağırlıklı çalıştı. 

Cezalı Zokora ve sakatlığı Kadir Keleş dışında eksiği bulunyana Trabzonspor antrenmanın ardından konakladığı otele geçerek maç saatini beklemeye başladı. 


Editör: TE Bilişim