Tekelioğlu şunları söyledi;

'AKHİSARSPOR MÜSABAKASI ÖNCESİ BENİM ÇOK ÜMİDİM YOK'

"Akhisarspor müsabakası öncesi benim çok ümidim yok. Stoper konusunda sorun var ve Okay'ın orada oynama durumu var. Burak bana göre yarım oynuyor sakat sakat oynuyor. Burada bir önemli motivasyon var ilk yarıda alınan sonuç. Bu sonuç nedeniyle biz böyle takım değiliz deyip mücadele ederek belki sonuç alınabilir"

'RIZA HOCAYA HAKSIZLIK ETMEMEK LAZIM. ERSUN HOCADAN SONRA RIZA HOCA BAŞARILIDIR'

"Rıza hoca yönünde katıldığım eleştiriler var mesela bazı oyuncular geç giriyor. Bu tür teknik hatalar olabilir. Şunu söyleyelim Rıza hocaya haksızlık etmemek lazım. Ersun hocadan sonra Rıza hoca başarılıdır. Sezon sonuna kadar devam edip önümüzdeki sene devam edebilir. Rıza hoca bana göre önemli teknik adamlardan biridir. Şu an Rıza hocanın konumu enkaz devraldı. Ödeme sorunları, transfer yapılamadı, yığılma olan pozisyonlar vardı fakat bazen 'ben bu takımı kurmadım' sözleri var ama o zaman prensipli davranıp ara dönemde takım almaması lazım burası eleştirilebilir"

'TRABZONSPOR AKILLI BİR PROGRAM İLE 3-4 YIL SONRA...'

"Trabzonspor akıllı bir program ile 3-4 yıl sonra hem borçlarını kapatabilir hem de güzel bir takım kurabilir. Trabzonspor'un elindeki iyi ve genç oyuncuları elden çıkartması çok yanlış olur. Sosa, Kucka, Olcay gibi isimleri elden çıkartması lazım. Bu oyunculara ödenen paralar 100 trilyon üzerinde. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir giderse kendi gerçeğini bir kez daha elinin tersi ile itmiş olur"

'TRABZONSPOR'UN EN BÜYÜK ŞANSI ALTYAPISI VE KİRADA BULUNAN OYUNCULARI'

"Trabzonspor'u şöyle konuşmak lazım. Akhisarspor maçı ne olur? Haftaya Malatyaspor maçı ne olur? diye değil gelecek sezonun planlamasını yapmak lazım. Maaşlarını aşağıya çekebilir mi? Bunlara bakmak lazım. İçinde bulunduğu konumdan çıkması lazım. Ocak ayı transfer dönemi için de ceza gelebilir. Para eden oyuncuları elden çıkarabilir. Trabzonspor'un en büyük şansı altyapısı ve kirada bulunan oyuncuları. 2-3 yıl transfer yasağı olsa da Trabzonspor ayakta kalır"

'FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇI ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜNÜ %50 ÇÖZER'

"Başakşehir için daha önce de söylemiştim şampiyonluk yolunda başarılı olamayacağını düşünüyordum ki haklı çıktım. Bu hafta Fenerbahçe-Galatasaray maçı şampiyonluk yolunda düğümü %50 çözer. Diğer %50 ise Galatasaray-Beşiktaş maçında belli olur. Fenerbahçe eğer Galatasaray'ı yenerse lig yeniden başlar. Fenerbahçe önemli bir avantaj yakalayabilir ve fikstür incelediğimiz zaman Fenerbahçe avantajlı olur. Galatasaray kaybetmese bu sefer lig, Galatasaray ile Beşiktaş arasında geçer" (Radyospor)