Karadeniz Fırtınası'nda Olcay Şahan kadro dışı kaldıktan sonra 2.5 ay takımdan uzaktı. Akhisar maçında sonradan oyuna girip büyük bir dinamizm katmıştı. Galibiyetle dönülen Erzurumspor mücadelesinde de yine kenardan gelip etkili olmuştu. Teknik direktör Ünal Karaman, Olcay Şahan'ın bu istekli ve iyi oyununu 11'e koyarak ödüllendirdi. O da Antalya maçında 1 gol, 1 asistle oynadı. Maç sonu 'kolbastı şova' katıldı. Olcay "Golü erken yememiz iyi oldu. Çabuk uyandık. Takım olduğumuzu gösterdik. Benim adıma da dört dörtlük maç oldu" diye konuştu.

MURAT CEM SİFTAH YAPTI
Futbolcu fabrikası olan Trabzonspor'da neredeyse her hafta bir genç oyuncu ön plana çıkıyor. Dün de Murat Cem Akpınar sahne aldı. Göztepe ve BB Erzurumspor maçlarında şans bulan 20 yaşındaki futbolcu dün de Antalyaspor'a karşı 89'da oyuna dahil oldu. Bordo-mavili ekibin Türk futboluna sunduğu son yetenek olan Murat topu aldıktan sonra Antalya savunmasından çok iyi sıyrıldı. Son vuruşu ise genç yaşına rağmen 'ustalık' kokuyordu. Murat Cem tavana vurdu. Trabzonspor formasıyla ilk golünü attı. Maç sonu "Altyapıda ne cevherler olduğunu önce Türkiye'ye sonra Avrupa'ya göstereceğiz" dedi.

YİNE SARIDA GEÇTİLER
Trabzonspor'da kart sınırında olan futbolcular kendilerini bu hafta da korumayı başardılar. Antalyaspor maçı öncesinde Vahid Amiri, Abdülkadir Parmak ve Caleb Ekuban sarı kart sınırındaydı. Amiri forma giymedi. Diğer iki futbolcu da kart görmedi. Haftaya sahadalar.

2. GOLÜ ATAMADIK
Antalyaspor'un hocası Bülent Korkmaz ilk yarıda istedikleri futbolu sergilediklerini söyledi. Korkmaz "Öne geçtik. Kontratağa iyi çıktık ama golleri kaçırdık. 2. golü atsak her şey farklı olurdu. 2. yarı ise Trabzonspor çok iyiydi. Biz kopuk kopuk oynadık. Böyle olunca da yenilgi kaçınılmaz oldu" dedi.

RÖVANŞ SERİSİ
Fırtına sezonun ilk devresinde Antalyaspor ve Bursaspor ile berabere kalırken, Malatya'ya yenilmişti. Dün Antalya'dan rövanşı aldı. Diğer iki rakibini de devirmek istiyor.

DOSTLUK YEMEĞİ
Bordo-mavili kulübün asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp ve yönetim kurulu üyeleri, Antalyasporlu idarecileri ağırladı. Trabzonsporlu yöneticiler, misafirlerine Şenol Güneş Stadı'nda yemek verdi. Dostluk yemeğinde taraflar birbirlerine başarı dilediler..

Editör: TE Bilişim