Ersun Yanal karşılaşma sonrasında, "içerde ve dışarda siyah ile beyaz gibiyiz. Benim geldiğim maçlardan bu yana hep yaşadık. İçerde 11 karşılaşmanın 9 tanesini galibiyetle kapattık. Maalesef dışarıda aynı çizgiyi izleyemiyoruz. Etkili olması gereken yüksek enerjinin rakip karşısında yeterli değildi. Bu yüzden de düşük enerjiyle oynadık maçta. Bu mağlubiyeti kabul etmiş olduk. Baskı kurduk. Oyunu rakip ceza sahasının üstüne yığdık. Ama bunu sonuca çevirecek enerjiyi sağlayamadık" Şeklinde konuştu.

Avrupa Ligi için ise Yanal, "Bizim şuan da 4 puanlık fark var ama rakibinde zorlu maçları var. Biz de kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.  

Sakatlar hakkında da konuşan yanal Yanal, "Bu durum ilginç Trabzonspor için. İki tane çapraz bağdan sorun yaşadı. Onur ciddi sorun yaşadı. 3 tane ayağı kırık oyuncu yine travmatik sonuçla karşı karşıya kaldık. Yatabare, döndü ama üzerine düşen bir oyuncunun kasık problemi var. O bizden ayrı kaldı. Sefa'da aramızda yok. Denizin de problemi vardı. Cardozo'nun kronik ağrıları devam ediyor. Bayağa bir eksik oyuncuyla devam ediyoruz. Sonuçta Trabzonspor'un kadrosu. O yok bu yok demeyeceğiz. Ona göre çıkan oyuncuların da kendi performanslarını ortaya koyacak" Dedi.