Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2021/22 sezonu şampiyonluğunu kazandırmalarının ardından açıklama yaptı.

Duygularını tarif eden Abdullah Avcı, "Çok karışık duygular içindeyim. Ne yaşadığımı bilmiyorum. Geçen sezon son maçta, Gençlerbirliği maçından sonra soyunma odasında Beşiktaş şampiyonluğa seviniyordu. Beşiktaş'ın şampiyonluğunu izlerken baktım, 'Ben de geçen sene oradaydım' dedim. Sonrasında 'Biz de şampiyonluğa oynayacağız' dedim. Bu kayıtlarda var. Lig başladı 'Trabzonspor şampiyonluğa oynar' dediler. 'Hayır, Trabzonspor şampiyon olacak' dedim." ifadelerini kullandı.

Avcı, "İyi ki Trabzonspor var dedirtmek istiyoruz dedik. Bugün yarıştığımız takımlar, Trabzonspor'a saygı gösterdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, herkes Trabzonspor'un oyununu tebrik etti. Böyle devam etmeli. Seneye yine bir takım şampiyon olacak." açıklamasını yaptı.

Deneyimli teknik adam, "Ahmet Ağaoğlu'na, yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Büyük bir teşekkür Ertuğrul Doğan'a... Gerçek bir Trabzonspor taraftarı. Bana ve ekibime sağladığı ortam için ona ayrı bir parantez açıyorum." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Bu sırada oyuncular yayını basarak, teknik direktör Abdullah Avcı’nın başına su döktü..

Bu durumu bekleyip beklemediği sorusuna Avcı, “Bunu unuttum. Bir kere daha yapmışlardı. genelde bu şampiyonluk oluyor. İçerde bekliyordum, Şuan beklemiyordum. Hazırlıksız yakalandım. sezon bitti. Trabzonspor taraftarlarına sevdalılarına şu ifadeleri kullanmıştık. İyi ki Trabzonspor var. Bu sene bunun geri dönüşünü alıyoruz. yarıştığımız ligin domine takımları, şampiyonluğa oynayan takımları.. Bu sene Trabzonspor buna karşı herkes saygı gösterdi. Fenerbahçe’nin başkanı Ali Koç, oyuna ve emeğe saygı gösterdi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor’un emeğine  saygı gösterdi. Bu rekabet devam edecek. Bunun içindeki çatışma hiç kimseye fayda sağlamayacak. Bu sene biz olduk, bunu devam ettirmek istiyoruz. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetime teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de Ertuğrul Doğan’a. Onun da duyguları çok yoğun. Bana sağladığı ortam için, ona ayrı bir parantez açıyorum. Çalışan personel inanılmaz derecede emek sarf ediyorlar. Bugün bize nasip oldu. Şampiyonluk yaşamak. Çok özel duygular hissettiriyor” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim