Ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka, Spor Toto Süper Lig'in gündemini değerlendirdi. Trabzonspor’la ilgili de yorumlarda bulunan Büyüka çarpıcı noktalara değindi. Trabzonspor’un son transferlerinden Nwakaeme ile ilgili konuşan Büyüka bu futbolcunun iyi bir oyuncu olmadığını ima etti.

İşte Şansal Büyüka'nın yorumları...

İyi insan olması yeter mi?

Trabzonsporlu Onazi, Sabah gazetesine verdiği röportajda, “Nwakaeme’ye kefil oldum, iyi insan” diyor. Onazi keşke, “İyi insan” ifadesinin yanına “iyi futbolcu” ifadesini de ekleyebilseydi. Trabzonspor’a iyi insan kadar, iyi futbolcu da lazım.

Ayağının ayarı geri geldi

Nihayet Sosa... Beşiktaş’ta frikik atışlarının başına geçtiğinde, vurmadan golü yazanlar olurdu. Trabzonspor’da bir suskunluk dönemine girdi, hedefi şaşırdı, hep karavana attı. Ve Akhisar maçı... Attığı frikik golü, sanki ayağının ayarının geri geldiğini gösteriyor gibi...

Buruk bir teselli  

Ana gibi yar olmaz. Yaşı kaç olursa olsun, ana acısına dayanmak kolay olmuyor. Bu acıyı geride bıraktığımız hafta Trabzon’un Hocası Ünal Karaman yaşadı. Ünal Hoca’ya başsağlığı, sabırlar diliyoruz. Ünal Hoca’nın annesini defnettiği saatlerde, Trabzonspor da deplasmanda dört gollü bir galibiyet aldı. Ünal Hoca’nın ana acısını azaltmaz ama umarım bu galibiyet hiç olmazsa kendisine bir teselli olmuştur.

Skor