Ankaragücü taraftarı bu hafta konuk oldukları Rizespor maçının 61.dakikasında 'Bize Her Yer Trabzon' tezahüratları yaparak bordo mavili takıma desteklerini açıkça belli etmişlerdi.Trabzonspor ile Ankaragücü taraftarı arasında olan bağı yok sayarak bir açıklama yapan İsmail Kartal'a A Spor ekranlarından Selahattin Kınalı'dan cevap gecikmedi.

İSMAİL KARTAL NE DEMİŞTİ?

Karşılaşmanın 61. dakikasında Ankaragücü taraftarlarının "Bize her yer Trabzon" ve "Rizespor kümeye" diye bağırmasını doğru bulmadığını dile getiren İsmail Kartal, "Taraftarlar arasında bir gerilim yaşandı. Bunlara gerek yok. Biz futbolun güzelliklerini konuşalım. Futbolcular mücadelelerini versinler. Ankaragücü ile Rizespor birbirlerine çok uzak camialar değil. Taraftarın yaptığı doğru değil. Ankara'ya gidince başkan ile görüşeceğim ve bunun düzeltilmesi gerekiyor. Her iki takım sahada centilmence mücadelemizi yapalım, yenersin yenilirsin. Sonuçta hepimiz Türk futboluna hizmet ediyoruz. Ortamların gerilmesi güzel değil. Rize'nin durumu da şu anda sıkıntılı. Kritik bir durumdan geçiyorlar. Her ne kadar bugün biz 20 puana ulaşsak da, bizim de kendimize göre sıkıntılarımız var. Buna rağmen mücadele ediyoruz, bunlara gerek yok. Taraftarlarımızın adına da Rizespor taraftarına inşallah böyle bir şey olmaz. Güzel birlikteliklerle, kardeş olarak maçları izlesinler" ifadelerini kullandı.

SELAHATTİN KINALI'DAN CEVAP GECİKMEDİ!

A Spor ekranlarında yorumculuk yapan Selahattin Kınalı bu açıklamanın nedenini bildiğini söyleyerek sözlerine ''Ankaragücü taraftarı Rize'de 61.dakikada 'Bize Her Yer Trabzon' tezahüratları yaptı.Bu taraftarlar arasındaki bir iç çekişmedir.İsmail Kartal maç sonrası bu tezahürattan çok rahatsız olduğunu belirtti.Bu tezahürattan rahatsız olabilir ama şöyle rahatsız olabilir.Ankaragücü tribünlerinde her maçın 16.dakikasında Bursaspor'a Bursaspor tribünlerinden ise her maçın 6.dakikası Ankaragücü tribünlerine tezahürat yapılır.İsmail Kartal bunlara bir şey demeden bundan rahatsız olamaz.Lütfen hocam sahanın içerisinde kal tribünlerle ilgili yorum yapmayın çünkü yorum yaptıkça defolar açığa çıkıyor buna gerek yok.'' şeklide devam etti.

www.haberts.com

Editör: TE Bilişim