Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, maçın ardından konuştu. Güneş, “Oyun başında kazanma duygumuz vardı ama sahaya yansıtamadık. İlk yarıda ki oyunumuzun daha baskılı geçmesi gerekirken uzak kaldık. Geride zaman zaman sıkıntı yaşadık. Ama beklenmeyen şekilde basit gol yedik. Devreye girerken bizim için olumsuzluktu. İkinci yarıya düşündüğümüz şelkilde başlamak isterken bu seferde attığımız taçtan gol yedik. 2 – 0 geri düştük. Karşımızda dirençli moralli takım varken zor durumdu. Bütün oyuncularım gayreti gösterdi. Skoru değiştirmek için uğraştı. VAR ile iptal edilen golün iptal edilmesiyle tabi ofsayt diyorlar ben görmedim. Oyunun temposu düştü. Yine de pozisyonlarımız vardı. Geç geldi ikinci gol. Kazanabileceğimiz maçtı. İlk yarıda ki oyunumuz düşündüğümüzün gerisinde kaldı.

ABDÜLKADİR'E DİKKAT ÇEKTİ

Rakip ilk başlangıçta özellikle Abdulkadir tarafından etkili geldi. Ters toplar atmaya çalıştık onları kapatmaya çalıştık ama yediğimiz gol iki stoperin olması gereken yerde olmayışından oldu. 

Çok pozisyonumuz var ikinci yarıda. Atabileceğimiz goller vardı. Onları değerlendiremedik. Üzgünüz tabi...

3 günde bir maç oynadığımız zaman, bu dördüncü puan kaybı maçımız. Perşembe, Pazar bazen Pazartesi kayıplarımız oldu. Bu maça çıkarken defansat değişmedik. Ricordo’yu düşünüyordum başlıyım başlamayayım mı diye.. Sahada olmasına rağmen Adrian az idmanlı. Daha sonra düştü oyundan. Aynı şekilde Gökhan, Caner, Lens’te bunlar idman temposu düşük. 

Ama bunu sahada nasıl devam edeceğini bilmediğimiz oyuncular. 

En iyi dirençli olan Dorukan’dı... Maçı iyi bitirdi. Mücadelesi olumlu. Dorukan’da ilk yarıda daha silikti. Medel’de, Vida’da.. Rakibin tek forvetine top kazandırmamız. Duran oyunlar, akıcı oyunu durdurdu. Zaten bu tip oyun kurgusu işlemedi. Hatalarıyla doğrularıyla ilk yarıda olumsuz olsak bile daha üstün olduğumuzu düşünüyorum. Kalecilere bakarsak hangi kaleciyi öne çıkarırsınız. Sonuna kadar gol atma düşüncemiz iyi. Ama yediğimiz ve kaçırdığımız goller...” dedi.

Editör: TE Bilişim