Fırtına, Karaman ile ligde 31 maçta 16 galibiyet, 8 beraberlik, 7 mağlubiyetle 56 puan toplarken 1,80'lik puan ortalaması yakaladı. Karadeniz ekibi, Şenol Güneş'in 4. kez görev yaptığı 2009-10'un 20. haftasından 2012-13'ün 19. haftasına kadar oynadığı 107 lig maçında 56 galibiyet, 30 beraberlik ve 21 mağlubiyetle 1,85'lik başarı yakalamıştı. Fırtına, böylelikle Şenol Güneş'in ardından görev yapan 9 teknik adam içerisinde en iyi puan ortalamasına Ünal Karaman oldu.

SİHIRLİ DEĞNEK
Teknik direktör Ünal Karaman, zor dönemde bordo-mavili takımı ayağa kaldırmanın ve 3 yıl aradan sonra Avrupa arenasına çıkacak olmanın gururu yaşıyor. Kayserispor maçını da kazanıp Avrupa kupalarına katılmayı resmen garantileyen 52 yaşındaki hoca, gelecek yıllardaki takımın da temellerini attı. Sakat oyuncuların çokluğu ve transfer yasağı da onu durduramadı. Ünal Karaman, öz kaynakları verilme bir şekilde kullanması, yerli ve yabancı oyuncular arasında güven ortamını sağlamasıyla da alkış aldı.

USTAOĞLU'NA ZİYARET
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, dün Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'nu makamında ziyaret etti. Vali Ustaoğlu, 52 yaşındaki hocanın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine plaket takdim etti ve bundan sonraki maçlar için başarılar diledi. Bordo-mavili çalıştırıcı da Vali Ustaoğlu'na çalışmalarında kolaylıklar diledi..

Editör: TE Bilişim