Trabzonspor'un milli aranın ardından karşılaşacağı Osmanlıspor'da forma giyen bordo mavililerin eski futbolcusu Serdar Gürler açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini söyleyen Serdar "Trabzonspor maçına moralli hazırlanıyoruz. Trabzonspor büyük bir takım. Onlar da bizim gibi çıkışa geçmek istiyor. Deplasmanda nasıl oynanacağını biliyoruz. Öyle oynayıp, galibiyetle dönmek istiyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Kendisinin eski bir Trabzonsporlu olduğunun hatırlatılması üzerine Serdar, şöyle konuştu:"Trabzonspor’u tanıyorum ama çoğu futbolcu değişti. Çok transfer oldu. Herkes Trabzon seyircisini bilir. Takımının sonuna kadar arkasındadır. Maç kötü geçerse, maç sonu protesto yapar. Maç boyunca arkasında durur. Onların avantajı, seyircileri olacaktır. Biz artık maçlardan puansız dönmek istemiyoruz."

Fenerbahçe karşısındaki bir puanın takım olarak öz güvenlerini artırdığını anlatan Serdar, şunları kaydetti:"O maçta yenilmeyeceğiz gibi bir his vardı içimde. 88. dakikada Umar’ın golü geldi. Bizim için çok iyi oldu. Umar’ın golünden önce de pozisyonlarımız vardı, onları değerlendiremedik. İlk golü biraz daha erken bulsak Fenerbahçe’yi yenebilirdik ama kısmet böyleymiş." 

Editör: TE Bilişim