Trabzonspor'un Göztepe'ye kaybettiği maç sonrası Beyaz TV ekranlarından yayınlanan Beyaz Futbol programında Sinan Engin açıklamalarıyla Ünal Karaman'ı eleştirdi.Trabzonspor'un iyi futbolcular alması gerektiğini de belirten Sinan Engin'in açıklamalarını sizler için derledik.

SİNAN ENGİN'İN AÇIKLAMALARI!

Trabzonspor küçük düşünüyor. Ortada vizyon yok. Başarı iyi futbolcularla gelir. Trabzonspor'un stoperinde sorun var. Ön liberosu yok. Trabzonspor'un iyi futbolcusu az ve bu sorun yaratıyor.Ünal Hoca'nın en büyük hatası elindeki kadroyu doğru taktik ile kullanmaması. Senin takımın ön tarafa yaslanamaz çünkü arka tarafın çok kötü.Trabzonspor ya kabuğuna çekilecek yoluna devam edecek ya da iyi futbolcular alacak.Trabzonspor takımı bu kötü stoperlerle geniş alanda oynayamaz.

SOSYAL MEDYA ÜNAL KARAMAN'I ELEŞTİRİYOR!

Öte yandan Trabzonspor taraftarının sosyal medya üzerinden Ünal Karaman'a tepkisi sürüyor.Kadro seçiminde adaletsiz davranıldığını düşünen Trabzonspor taraftarı sosyal medya üzerinden Ünal Karaman'ı hedef gösteriyor.Özellikle Trabzonspor'u TFF'ye şikayet eden ve düzenli idman yapamayan Burak Yılmaz ile başlayıp Rodallega'yı yedek bırakan Ünal Karaman'ın gelecek hafta Kasımpaşa maçında nasıl bir tercih yapacağı merak konusu.

www.haberts.com/Çağrı AKTAŞ

Editör: TE Bilişim