Yensenizde, yenilsenizde siz daha güzelsiniz çocuklar!..

Türk futbolunun gelişimi diye sempozyumlar düzenleyenlerin bu akşam bir kere daha görüldü ki vicdanları adeta çamur deryası..

Sizler en güzelisiniz çocuklar..
Sizi düşürüne gülümseyen bakışlarınız var ya, işte siz o çamur deryasında güzellikleri yakalayacağını umanlara yenilirken bile aslında bir çok şeyi  yendiğiniz için çok güzelsiniz..

Olmayan penaltıyı veren bir hakem yönetiminde, kameralara baka baka küfreden ve bir çok örnekleri olup; karşılığının kırmızı karta tekabül ettiği arsız meslektaşınız karşısında çirkefleşmediğiniz için evet sizler en güzelisiniz..

İkinci sartı alması yüzde bin kesin olan rakibin en etkili gol ayağını sahada tutan  VAR'la YOK  arası bir hiçliğe itibar etmediğiniz için evet siz en güzelisiniz çocuklar..

Türk futbolu şöyle kurtarılacakmış, böyle geleceğe güvenle bakacakmış!
Bu akşam bir kere daha görüldü ki Türk futbolu Trabzonspor'dan başka kimsenin umurunda değil(miş)...
Lakin buda düzeni yönetenlerin umurunda değil(miş)..
Olsun...
Ne demiş üstad Mandela: Ben asla yenilmem. Çünkü kayberken çok şey öğrenir ve sonunda kazan ben olurum!
Oysa;

Bu akşam Trabzonspor'u her halukarda zaten yenerdi - yenilebilirdide   Galatasaray..
Lakin Trabzonspor'u bu vicdansız MHK başkanı ve şürekasının ( üstüne basarak söylüyorum, koruması değil )  cam fanuslarda muhafaza etmesi gerekirken, resmen bu körpecik çocukları bir araya getirip ligin zirvesinde kendine haklı bir yer edinen emek ve gözyaşını ve bu uğurda yaptıklarını görmezden gelenlere inat yoluna umutla yürüyen Trabzonspor'u yok sayanları yüce Allah'ın adaletine havale ediyorum...

Kalesinde üç gol gören Arda evlat hele sen herkesten güzelsin(!)