Trabzonspor maça ortasaha ve hücum hattında değişiklik yaparak başladı. Savunmada Hosseini geri döndü.


İlk yarıda Trabzonspor maça etkili başladı. Pozisyonlarda buldu. Fakat Sosa’nın olmayacak yerde kaptırdığı top sonucunda Kasımpaşa beklemediği bir gol buldu. Trabzonspor daha şoku atlatamadan defansının amatörce hatasıyla kalesinde ikinci golü gördü. Pareira hücum özelliği daha iyi bir bek.

Nitekim yaptığı güzel ortada Trabzonspor maça tutunuyordu.


İkinci devrede ilk golün yenmesinde başrolü oynayan Sosa oyundan alınırken yerine Amiri’nin alınması doğru bir karardı. Nitekim duran topta Rodallega’nın attığı gol Trabzonspor’u şahlandırdı. Öyle ki taraftarının da desteğini arkasına alan Trabzonspor Rodallega’nın müthiş rövaşatası ile maçı kopardı. Kalan dakikalarda coşkulu futbolu devam eden Trabzonspor sağ kanada yığılan Pareira ile desteklenen akınlarını devam ettirdi. Kasımpaşa Trabzonspor’un hücum futboluna cevap veremeyince Trabzonspor kötü başlayan maçı iyi bitirdi.


Trabzonspor keyif verse de oyun anlamında riskli ve ani değişimli bir 90 dakika gelecek haftalar için endişe verdi... Çünkü Trabzonspor defansında çok fazla zaaf veriyor. Ofansif anlamda iyi bir görüntü verilse de rakip atak yaptığında yaşanan panik gelecek adına kötü bir durum.


Maçın adamı: Rodallega