2010-2011 sezonunda şike ile durdurdukları Trabzonspor’u bu sezon farklı yöntemlerle aşağıya çekmek istiyorlar.

En  yakın ezeli rakibi ile arasında 12 puan fark bulunan Trabzonspor’da Hatayspor hazırlıkları bütün hızıyla devam ederken, Trabzonspor’un yıldız futbolcusu üzerinde oluşturulmaya çalışılan algı bordo mavili taraftarların tepkisini çekti.

TROLLERİN BESİN KAYNAĞI YALAN HABERLER

Trabzonspor’un başarısız olması için organize şekilde hareket eden sosyal medya trolleri Trabzonspor ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Nwakaeme’yi hedef almış durumda.

Nwakaeme’nin takımdan ayrılacağı yönünde algı oluşturan troller, Trabzonspor’un ezeli rakiplerine hizmet eden kişiler tarafından çıkartılan asılsız haberleri kullanıyor.

NWAKEME'NİN TEK DÜŞÜNCESİ ŞAMPİYONLUK

Trabzonspor’da Nwakaeme’nin mutlu olduğu ve tek hedefinin bordo mavili takımda şampiyonluk kupası kaldırmak olduğunun bilinmesine rağmen, sürekli olarak sözleşme konularının gündemde tutulması ve sosyal medya trolleri tarafından bu durumun kullanılması Trabzonsporlu taraftarlar tarafından da tepkiyle karşılanıyor.

"OYUNA GELMEYECEĞİZ"

Trabzonsporlu taraftarlar, ”Trabzonspor yönetimine güveniyoruz. Takımda kalması gereken futbolcuları takımda tutacaklarına inancımız sonsuz. Nwakaeme’nin sözleşmesini sürekli olarak gündemde tutup, Trabzonspor yönetimini zor duruma sokmaya çalışanlar amacına ulaşamayacaklar. Futbolcu üzerinden taraftarları, bu kadar farklı lider olan takımın yönetime karşı doldurma oyununa gelmeyeceğiz. Futbolcumuzun da yıpratılmasına izin vermeyeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: HaberTS

Editör: TE Bilişim