Geçen sezon Ünal Karaman yönetiminde oldukça başarılı bir sezon geçiren ve UEFA Avrupa Ligi'nde eleme oynama hakkı kazanan Trabzonspor, sezonun ilk resmi maçına deplasmanda çıkıyor. Geride bıraktığımız haftada takımın en önemli isimlerinden Yusuf Yazıcı'yı Lille'e satan bordo mavililer transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle iyi bir kimya yakalayıp elemeleri geçerek gruplara kalmak istiyor.

Yeni sezonda kadrosunu Gaston Campi, Alexander Sörloth, Erce Kardeşler, İvanildo Fernandes, Yusuf Sarı, Doğan erdoğan, Ahmet Canbaz, Fıratcan Üzüm, John Obi Mikel, Nemanja Andjusic, Edgar le gibi isimlerle güçlendiren Trabzon temsilcisi, Çek ekibi Sparta Prag'ı geçip bir üst tura adını yazdırmak istiyor. 

Sparta Prag Trabzonspor Maçı Türkiye'de Hangi Kanalda?
Karşılaşmayı Türkiye'de yayın akışına dahil eden herhangi bir kanal bulunmuyor. Taraftarlar TRT Spor ve Beinsport'un maçı yayın akışına dahil etmesini talep ediyor. Maç saatine kadar anlaşmalar yapılabilirse maçı iki kanaldan biri yayınlayabilir.

Karşılaşmayı alternatif yollarla izlemek isterseniz aşağıda verilen bağlantılara tıklayıp maç linki ile izleme ya da uydudan izleme yöntemlerini tercih edebilirsiniz.  

Sparta Prag Trabzonspor Maçını Veren Yabancı Kanallar
 

Bosna Hersek    Klik SPORT, Arena Sport BIH, Arena Sport 3
Çin    QQ Sports Live
Hırvatistan    Klik SPORT, Arena Sport 3
Çek Cumhuriyeti    ČT Sport
Makedonya    Klik SPORT, Arena Sport 1 Serbia

Karadağ    Arena Sport 3, Klik SPORT, Arena Sport 1 Serbia
Sırbistan    Arena Sport 1 Serbia, Arena Sport 3, Klik SPORT
Slovakya    ČT Sport