UEFA Avrupa Ligi’nde Krasnodar ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’da, Daniel Sturridge’nin akıbeti netlik kazandı.

Karşılaşma öncesi bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan basın toplantısında Ünal Karaman, Sturridge’nin durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Karaman, Sturridge için, ''Her yönüyle hazır sağlıklı bünyelerde yapmış olduğunuz programlarda sezon başında önceden oyuncularınızı topluyorsunuz. Sezon başı yüklemeler yaptıktan sonra hele ki işler iyi gitmedi mi bir kaç haftaya ihtiyaç var diyorsunuz. Kısmi özel antrenmanlarla bir noktaya getirmeye çalıştığınız oyuncunuzu bugünden yarına arzu ettiğiniz noktaya getiremezsiniz. Oyuncumuz özel oyuncu. Arkadaşlarıyla uyumu çok daha iyi seviyelere geliyor. Oyuncumuz kendisinden beklentilerin farkında. Umuyor, bekliyor diliyoruz ki her hangi bir sakatlık sorunu yaşamadan üzerine koyarak, ilerliyoruz. Birinci hedefimiz oyuncunun sakatlığının riskli seviyeye gelip bizi daha çok handikaba uğratmasınının önüne geçmek için çaba sarf ediyoruz’’ dedi.