Süper Lig'de Trabzonspor cumartesi günü sahasında Antalyaspor ile şampiyonluk maçına çıkacak. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor Divan Kurulu Üyesi Şükrü Kuleyin bordo mavili taraftarlara çağrıda bulundu.

Kuleyin "Cumarttesi akşamı; Trabzon’daki toyumuz için yola çıkan ve çıkacak bende dahil tüm renktaşlarımıza kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyorum.. Çifte Bayramımız inşallah silahsız olur. Bu arada; Rakip takım taraftarlarını rencide etmeyecek şekilde, Trabzonsporlulara yakışır kutlama yapmamız dileği ile..! Tüm Türkiye’nin; Bu başarımıza ve yediden yetmişe takımına sevdalı camiamıza saygı duymasını rica ediyoruz.. Kusurumuz olursa sevincimizi abartırsak affola.. Çünkü çok emeğimiz çalındı çok hakkımız yendi.. Yıllardır; Filistin’de İsrail askerine taş atan çocuklara benzeyen bizim uşaklara, lütfen hoşgörülü ve anlayışlı olunuz. Milyonların oynayacağı horon ve kolbastımıza alkış tutunuz.. Sevincimize ortak olunuz.. Bütün renklere saygılıyız ama biz farklıyız.. Çünkü; “Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır” ifadelerini kullandı.

Kuleyin ayrıca Antalyaspor maçı sonunda şampiyonluk sevinciyle sahaya girilmemesini gerektiğini belirterek "Altay maçında kupa töreni seyircisiz olmasın" dedi.