Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü teknik direktörü Marius Sumudica, Trabzonspor taraftarının kendisini takımın başında görmek istediğine dair mesajlar aldığını söyledi. Bilindiği üzere bordo-mavili takım Konyaspor mağlubiyeti sonrası teknik direktör Hüseyin Çimşir ile yollarını ayırmıştı.

Digisport'a konuşan Sumudica, Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldıkları maçı değerlendirdi. Sumudica, "Kasımpaşa iyi bir takım ve 2-2 iyi bir sonuç. Rakip takım pandemiden sonra en iyi performans sergileyen takımların başında geliyor. Bu yüzden bir puanın kötü olduğunu düşünmüyorum" dedi.

"Trabzonspor taraftarından mesajlar alıyorum"
Sosyal medyadan Trabzonspor taraftarının kendisini takımın başında görmek istediğine dair mesajlar aldığını söyleyen Sumudica, "Evet, sosyal medyada şu anda en uygun koç olduğuma dair Trabzonspor taraftarından mesajlar alıyorum. Muhtemelen deliliğimi, fenomen yaşama tarzımı seviyorlar. Futbolla yatıp futbolla kalkan bir yer Trabzon. Şampiyonluğu kaçırdılar ama çok yakındılar. Orada bir şey oldu ama ne oldu bilmiyorum. Türkiy'de şampiyonluk için mücadele etmek, dünyadaki herhangi bir teknik direktör için bir onur ve meydan okuma olacaktır" şeklinde konuştu. 

"Ne yapacağımı bilmiyorum"
'Lig bitiminden sonra Türkiye'de mi kalacaksın yoksa Romanya'ya mı geleceksin?' sorusu üzerine Sumudica, "Ne yapacağımı bile bilmiyorum. Ülkemizde yaşanan delilikleri görüyorum, sanki şu an gelmek bana doğru gelmiyor. Ayrıca bazı insanlar kurallara hiç uymuyor ve bu konu da çok inatçılar. Enfekte olmuş insanları tanıyorum. Dinamo oyuncularını da okudum. Eşimi ve çocuklarımı alıp Antalya'ya gitmek istiyorum. Ama önce ligi bir bitirelim" diyerek sözlerini tamamladı. 

Ajansspor

Editör: TE Bilişim