Trabzonspor eski futbolcusu Jaja’nın İstanbul’a geldiği ve başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir görüşme yapabileceği iddia edildi

JAJA TRABZON’A GELECEK Mİ?

Trabzonspor taraftarının transferini ısrarla istediği eski futbolcusu Jaja'nın dün gece geç  saatlerde İstanbul’a geldiği iddia edildi.

Trabzonspor'un da listesinde bulunan Brezilyalı'nın yabancı kontenjanı boşalmadığı için şimdilik transferinin gerçekleşmesi çok zor gibi gözüküyor. Ancak başkan  İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Jaja ile istanbulda gizlice bir araya gelebileceği ve Jaja’dan bir süre daha beklemesini isteyeceği ise gelen bir başka iddia.  

Jaja  transferi büyük ölçü de Trabzonspor’da kalıp kalmayacağı belli olmayan Fildişi sahilli oyuncu Zokora’nın  kararına bağlı.  Zokora'nın  yönetime Trabzon'da  kalmayacağını bildirmesi halinde  bordo mavililer Jaja transferine ağırlık verecek

Öte yandan Jaja’nın aslında Türkiyeye Trabzonspor için değil Kayserispor’a transferi için geldiği de kulaktan kulağa dolaşıyor. Bordo mavililerin bu transferi bitirememesi halinde Jaja Kayserisporlu yetkililerle masaya oturacağı iddia edildi.
Editör: TE Bilişim