Biletleri iki gün önceden biten maç için erkenden yola koyulan yeşil-beyazlı taraftarlar, başlama saatinden 2 saat önce tribünleri doldurmaya başladı. Taraftarların önemli bir kısmı iftarlarını tribünde açtı.
İftar öncesi fazla tezahürat yapmayan Bursasporlu taraftarlar, yemeklerini yedikten sonra takımlarını daha coşkulu desteklemeye başladı.

Maç öncesi stat skorbordundan hafta başında vefat eden Bursaspor'un eski teknik direktörü ve futbolcusu ''imparator'' lakaplı Nejat Biyediç'in görüntüleri verildi. Açık Kale Arkası tribünde Nejat Biyediç'in de fotoğrafının yer aldığı ''Seni Unutmayacağız'' yazılı pankart açıldı.

Bursaspor taraftarları, Nejat Biyediç için uzun süre tezahürat yaptı.

Taraftarlar, artan terör olayları ve şehit haberleri üzerine terör örgütü aleyhine de tezahürat yaparak, ''Bu vatan bölünmez bu böyle biline'' diye bağırdı.

BANGURA SAHADA
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, zorlu maç için yeni transfer Teteh Bangura'yı ilk 11'de sahaya sürerken yıldız golcü Sercan'ı yedek soyundurdu.

Sağlam, geçen FC Gomel maçında ilk 11'de yer verdiği Kirita ve Stepanov'u bu maçta yedek soyundururken Ömer Erdoğan as kadroda yer aldı.
Bursasporlu taraftarlar, her maç öncesi olduğu gibi tüm futbolcuları ve teknik heyeti tek tek tribünlere çağırarak alkışladı.

En fazla alkışı yeni transferler Carson ve Teteh alırken, taraftarlar sözleşme yenileyen Serdar Aziz, Ozan İpek, Sercan Yıldırım ve Volkan'ı da unutmadı.
Editör: TE Bilişim