Volkan Canalioğlu, Spor Bakanı Suat Kılıç’a UEFA’nın ‘Fenerbahçe’ ile ilgili aldığı kararı hatırlatarak, “Kupamızı da alalım sayın bakanım hayırlısıyla” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) dün yapılan 118. Birleşimde ilginç anlar yaşandı. Canalioğlu bu anları ise kendisine ait resmi twitter hesabından bugün takipçileri ile paylaştı.

Canalioğlu, mecliste ki konuşmasında Spor Bakanı Suat Kılıç’a, itiraz dolayısı ile yapımı geciken Akyazı Projesi ile ilgili soru soran Canalioğlu, Bakandan şu yanıtı aldığını kaydetti:

“Trabzon Akyazı Projesi ihalesi yapıldı, en son yine bir itiraz oldu ama o itirazın sonuçlanmasını birkaç gün içerisinde bekliyoruz, TOKİ’den bize verilen bilgi bu. Trabzon Akyazı Projesi 198 milyon liraya ihale edildi. Burada, Almanya’da mukim Mimar Mete Arat tarafından çizilen proje doğrultusunda, Karadeniz’in dalgalarını simgeleyen çatı örgüsüyle 40 bin kişilik bir stadyum inşaatı var Trabzon’da, sahildeki dolgu alanında, Trabzonspor kamp tesisleri var, 3 bin kişilik spor salonu var, futbol sahaları var, var, var, var. Projenin detaylarını siz zaten biliyorsunuz Sayın Canalioğlu”

Bakanın cevabının ardından Canalioğlu, bakana dönerek UEFA’nın Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili aldığı Disiplin Kuruluna gönderilmesi kararını hatırlattı. Canalioğlu, “Kupamızı da bir alalım Sayın Bakanım hayırlısıyla.'' diyerek kendisine teşekkür etti.

Volkan Canlioğlu'nun bu çıkışı karşısında Bakan Kılıç'ın şaşkınlık geçirdiği ifade edildi. 
Editör: TE Bilişim