Trabzon'da bu yıl 29.'su 18-20 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivalinde sahne alması beklenen Derya Uluğ'un konseri gelen tepkiler üzerine iptal edildi.

Şarkıcı sosyal medya hesabından 3 temmuz ile ilgili olarak yayınladığı  "3 Temmuz bir KUMPASTIR.Aynı zamanda diriliştir, direniştir", "Başta Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, yönetim ve oyuncularımız olmak üzere tüm FENERBAHÇE CAMİASININ hakkı yenmiştir.UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ" mesajları nedeniyle Trabzonspor taraftarları tarafından tepki görmüştü.

Akçaabata Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim konu ile ilgili olarak kendisine yöneltilen soru üzerine konserin iptal edileceğini söyledi.

Başkan Ekim, “Konser verecek sanatçılardan biri talihsiz açıklama yapmış, bende iyi bir Trabzobspor taraftarıyım. Konuyla alakalı gerekli düzenleme yapılacak. Sanata saygımız sonsuz ama 3 Temmuz süreci bizim için çok önemlidir. Trabzonspor şampiyonluğu elinden alınmıştır. Bu konu bizim için hassas bir konudur. O konser iptal edildi sanatçımızı değiştireceğiz” dedi.

TARAFTAR ONLARI İSTİYOR

Trabzonspor taraftaralrı sosyal medyada yayınladıkları mesajlarda konsere Trabzonsporluluğu ile bilinen Seren Uzun ve Rafet El Roman gibi sanatçıların davet edilmesi gerektiğini görüşünde birleşti.

Editör: TE Bilişim