Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, UEFA'nın Trabzonspor'a verdiği 1 yıl men cezası hakkında  konuştu ve bu kararın düzelmesi için hep beraber mücadele edeceklerini söyledi. 

"MÜCADELEYİ BERABER YAPACAĞIZ"
Futbol Federasyonu Trabzonspor'la beraber bu kararın bu sene uygulanmaması ve bu kararı ortadan kaldırılması için mücadeleyi beraber yapacağız. Toplantı haldeyiz. 

"TRABZONSPOR'LA GÖRÜŞÜYORUZ"

Biz Trabzonspor'la devamlı görüşüyoruz. Bundan evvel de görüştük. Bundan evvel de bizim ve Trabzonspor'un finanstan sorumlu yöneticileriyle, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Cenevre'ye beraber gittiler. Bir gün bu konuları tartıştık. Şöyle bir karar çıktı ama bu karar daha kesin bir karar değil.

"BU OLAY TÜRKİYE'NİN SORUNUDUR"

Bu kararın bozulması için bizler, bizim çalışanlarımız, Trabzonspor ve Trabzonspor çalışanları bu kararın düzeltilmesi için beraber mücadele edeceğiz. Bu olay Türkiye'ye gelmiş bir olaydır. Türkiye'nin sorunudur. Türk futbolunun ve Federasyonumuzun da bir sorunudur aynı şekilde, yalnız Trabzonspor'un değil. Bunun düzeltilmesi için Trabzonspor'la birlikte mücadele edeceğiz. Takım şampiyonluğa gidiyor, önümüzdeki hafta lig başlıyor.

Futbolarena

Editör: TE Bilişim